Limba de vita in sos

de katty in Vita, 14 Dec 2017 | 7609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata limba vita
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • chili
  • 2 foi de dafin
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita in sos:

Spalam limba de vita si o punem intr-o oala sub presiune acoperita bine de apa. Fierbem limba 45 minute, apoi o lasam sa se raceasca. Timpul poate varia in functie de cat de moale este limba.

Curatam limba de piele si o taiem felii mai maricele.

In uleiul incins punem ceapa la calit. Cand s-a inmuiat, adaugam usturoiul si pasta de ardei. Punem bucatile de limba si stingem cu zeama strecurata in care a fiert limba. Adaugam foile de dafin, cimbru si mai fierbem cat este nevoie ca limba sa fie aproape moale. Adaugam cartofii, ardeiul gras taiat julien, sare, piper, chili si pasta de tomate si mai fierbem 10 minute.

Servim presarat cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vita, bere si mamaliga